Benvinguts a Torres-Parquet
-
Els parquets esmentats són sistema KLICK
-
Sobre les mides reals, recomanem afegir el 4% sobre els m2. de parquet i 10% sobre els m.l. de sòcol, en concepte de minva o malbaratament.
-
Si desitja rebre catàlegs amb més informació (sense cap cost per la seva part) facin's-ho saber.
-
Li podem subministrar 6 mostres - tamany 85 x 55 mm. - contra-reembors de 5,60 euros, import que li serà retornat en fer la comanda.
-
Li podem subministrar 1 mostra de 200 x 200 mm. contra-reemborsament de 5,60 euros, import que li serà retornat en fer la comanda.
-
Li podem subministrar una mostra de 100 x 100 mm. sense cost per la seva part.
-
Si té preguntes del tipus: Es pot col·locar parquet sobre una superfície amb calefacció radiant? O, es poden fer escales amb parquet? O, amb que es neteja el parquet? etc, etc... No dubti en consultar-nos
-
Els preus s'entendran amb els articles lliurats a les nostres dependències. C/Bilbao, 13 bis baixos (Manresa) tel. 93 877 07 84
-
Si l'import supera la quantitat de1.320,00 € + IVA el lliurament serà a Ports Pagats a tota la Península. El lliurament serà a peu de carrer.
- Si l'import és inferior a 1.320,00 € + IVA i desitja que li transportem a algun lloc, consulti'ns pressupost de transport. El lliurament es farà a peu de carrer. El radi de lliurament està limitat a Catalunya.
Productes